Zamawiający: Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z o.o.
Ogłasza konkurs ofert na zajęcie powierzchni na prowadzenie usług gastronomiczno-handlowych w mobilnych punktach gastronomicznych w pojazdach typu FOODTRUCK (z wyłączeniem napojów alkoholowych) w wyznaczonej powierzchni terenów kompleksu przy Hali Stulecia we Wrocławiu w okresie od marca do października 2017 roku.
Oferty konkursowe wraz ze szczegółowym opisem w języku polskim umieszczone w zamkniętej kopercie z napisem „Konkurs ofert na prowadzenie usług gastronomicznych w mobilnych punktach sprzedaży typu Foodtruck terenów kompleksu przy Hali Stulecia we Wrocławiu w 2017r ” - należy składać w terminie do 17 marca 2017 roku do godz. 10:00 w pokoju 302 (Sekretariat Spółki), budynek WCK we Wrocławiu ul. Wystawowa 1.
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych.
Szczegółowe warunki Konkursu zostały określone w Materiałach Konkursowych, które są dostępne na stronie internetowej Zamawiającego: http://www.halastulecia.pl
Dodatkowe informacje na temat Konkursu można uzyskać pod numerem telefonu 71 347-51-27, 533-311-199
Rozstrzygnięcie konkursu odbędzie się w dniu 20 marca 2017 roku o godzinie 10:00 w siedzibie Spółki we Wrocławiu przy ul. Wystawowej 1.
Zamawiający oświadcza i informuje, że niniejsze zapytanie ofertowe (konkurs) ma wyłącznie charakter sondażu rynku pod kątem wyboru najkorzystniejszej oferty. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem WP Hala Ludowa Sp. z o.o. o zwarcie umowy i zastrzegamy sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy
z wybranym Oferentem.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie dokonania rozstrzygnięcia postępowania i do dokonania wyboru oferty bez podawania przyczyny oraz nie pokrywania ewentualnych kosztów sporządzenia oferty.
Niniejsze postępowanie prowadzone jest na zasadach opartych na wewnętrznych uregulowaniach organizacyjnych Zamawiającego. Nie mają w tym przypadku zastosowania przepisy Ustawy prawo zamówień publicznych.
Nazwa dokumentu: | ZAPYTANIE OFERTOWE - KONKURS OFERT NA ZAJĘCIE POWIERZCHNI na prowadzenie usług gastronomiczno-handlowych w mobilnych punktach gastronomicznych typu FOOD TRACK |
Osoba, która wytworzyła informację: | Barbara Jodłowska |
Osoba, która odpowiada za treść: | Barbara Jodłowska |
Osoba, która wprowadzała dane: | Barbara Jodłowska |
Data wytworzenia informacji: | 2017-03-15 14:14:56 |
Data udostępnienia informacji: | 2017-03-15 14:14:56 |
Data ostatniej aktualizacji: | 2017-03-16 07:34:36 |